Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28.08.2008, 12:08 #1
eylem_64 isimli Üye şimdilik offline konumundadır eylem_64
Ilkokul 5. Sinif

Standart Sürgün sevdam

Sürgün sevdalarmis payima düsen ben bilemedim...yüregimi bir yabanciya açarken..gerçekleri köreltmis gözlerim,sana alisirken masum hayallerle ben...sen yerine yoklugun sevmisim...ben tanridan bir seni dilemistim,belli ki.... en imkansizi secmisim neden ßirtanem?.söyle neden?....... neden seninleyken sensizligim?...... ben yoklugunla burada.hergün gelecegin günü beklemekteyim..dualarima ahlar koydum.bana gelmedigin her gece yazilsin diye hesabima..neden hala seni sevmekteyim?bir sevda agliyor simdi avuçlarimda.atsam seni dillerimden..kurtulsam sebebim olan gözlerinden..ben istemez miydim?sirf inat olsun diye sevdama çizik atan yazgima..ama olmuyor sevdigim!.... bir emanet biraktin ki bagrima..aglasam yakarsam......söküp atamam!..... bu emanet can durdukça bagrimda.seni seviyorum bir kere diyemedim ben sana..diyemedim seni ölesiye severken...nasil söylerim sen ihtisaminla karsimda dururken?..... nefesimi alan sen!..... kelimelerimi tüketen sen!..... nasil söylerdim sen gözlerime öyle bakarken?..... nasil nefes alirdim imkansizim karsimda dururken?.... içimi titreten sevdigim!.bir gün olsun bana gelsen..kurtarsan beni bu kahrolasi çaresizlikten..ne hakkin var almaya seni yüregimden?.... nasil olur da yüz çevirirsin.. benden...haketmedim!..haketmedim böylesi sensizligi ben!....... o kadar gücüm yok!..... çikartamiyorum seni kirik kaderimden..... hayat yollarima uçurumlar koymus..... hangi yolu denesem..yokluguna çikar vardigim her yokus...sen sanipta sarildigim sevdalar.meger yazgima isyanim olmus.... ama olsun sevdigim!..... kapinda sana ait bir sevdayla ben..... beni saracagin günü bekleyecegim...... beni sevdamla alip götürecegin.kimsenin bilmedigi.... bizi bizden alamayacaklari diyarlari bekleyecegim...o gün geldiginde ben sana...geçen zamana inat!..gözlerine baka baka..... hiç korkmadan... sıkılmadan..seni seviyorum diyecegim......... ve o gün ümidiyle ben..... gözlerine sürgün sevdami bekleyecegim..

Konu ONUR tarafından (28.02.2009 Saat 12:03 ) değiştirilmiştir.