Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18.08.2008, 14:42 #9
wolvarine isimli Üye şimdilik offline konumundadır wolvarine
Ilkokul 1. Sinif
ezilen kürt halkı öylemi,elinde hiçbir hakkı olmayan kürt halkı bence bunlar savsatadan bence bunlar kandırılmışlıktan bence bunlar cehaletten başka birşey değil söylermisiniz arkadaşlar turgut özal neydi kürt değilmi ben sadece onu örnek gösteriyorum size o kişi bu ülkede başbakanlık ve cumhurbaşkanlığı yaptı ve şim hersene ölüm yıldönümünde binlerce türk saf tutuyor namaz kılıyor onun için....peki oramar arkadaşım saidi nursinin kitaplarını kaçınız okuyor veya sen kaç defa okudun risalelerinden birini söylermisin bana ...diyeceksinki sürgün yedi hapsedildi onu kimlerin yaptığını sen daha iyi biliyorsun benim söylememe gerek yok türkler ve kürtler bu zamana kadar hiç biribirine düşmemiş kurtuluş savaşı zamanında ingiliz ajanlarının oyununa gelip ayaklanmışsın şimdi yahudilerin oyununa gelip ayaklanıyorsun ...sonrada ''devlet benim dağdaki kardeşlerimin kafasına vuruyor diyorsun'' peki senin dağdaki kardeşlerin kimin yararına çalışıyor biliyormusun...hayır...lütfen arkadaşlar artık biraz daha bilinçli davranalım bu ayrımcılığı çıkaranlar demiyeceklerdir kürtlere yazık veya türklere yazık onlar kenarda oturup kıs kıs güleceklerdir...lütfen ve lütfen kendimize gelelim