Orijinalini görmek için tıklayınız : Ençok şifreli Kanalı Hangi Modül çözer
ercan11974
27.04.2008, 00:02
Bilenler Lütfen Yazsın
asilkancan
29.04.2008, 11:13
vallahi de billehide ben bilmiyorum=))
kadir_88
01.05.2008, 17:03
arkadasım senin izleyeceğin kanala gore değişir moduller ceşit ceşit sen hangi knalları izleyeceksin
arkadasım senin izleyeceğin kanala gore değişir moduller ceşit ceşit sen hangi knalları izleyeceksin
bencede birde her modülün kendisine göre ayri bi özelligi var önemli olan sen bu modulü hangi kanaller icin birde kablo icinmi yoksa canak icinmi ? ona görede degisebilir, bazi modüller az veya fazla kanal cözebilir ama gereken yazilimini attinmi hepside ayni özellige sahiptir.
yilmazteknik
07.05.2008, 07:12
Arkadaşım modülün markasından ziyade üye olduğun paket ile ilgilidir. Mesela Sadece lig tv ye üye olanlar yada sadece digiturk ün normal paketine üye olanlar diğer kanalları seyredemiyor. Ama paket aynı sistemde yayın yapıyor. Modüllerde piyasaya çıkarken aslında bazı paket yayınlarla belirli bir süreliğine anlaşma yapıyorlar ve o sürede o paket yayınlarını çözüyor. yani bir modül kendi alanındaki tüm şifre sistemlerini çözmez
bence modullerle ugrasmaya gerek yok.. bir tane emu receiver almak en iyisi.. ya da bilgisayara skystar2 dene karttan takip vplug u yükleyecen, o zaman baya cok kanal cözülüyor.. özellikle avrupa uydularinda.. tür uydusunda neleri cözer bilemiyorum.. ama baya kullanisli bir alet oldugunu kesinlikle söyleyebilirim..
Al birini vur ötekine .hepsi boş alırsın bir yıl sonra boşa çıkar.
vB v3.8.1, ©2000-2009, Jelsoft Ent. Ltd.