Orijinalini görmek için tıklayınız : Sizce Türkiye'yi Kimler Yönetiyor??
Sizce Türkiye'yi Kimler Yönetiyor??
bilmiyorum ama halkin yönetmedigi acik
besikta$li-bari$
23.04.2008, 23:00
tabiki dis gucler
TÜRKMENBEY
23.04.2008, 23:03
AMERIKAYA BAGLI MASONLAR
AKP MASON BIR PARTI
EGITILDIKLERI ÜLKELERE BAKIN
ERDOGAN bop-kapCI
turkıyeyı adam gıbı yonetılse bu haldemı oluruz yahu
bayerezber
24.04.2008, 16:41
En azından 150 yıldır Yahudilerin yönettiği kesindir.Ancak bununla birlikte özellikle İngiltere ve Amerika'nın da güdümlü bir çalışma yürüttüğü açıktır.Dahasını yazmak konudan sapmaya neden olur:).
basaranlar
25.04.2008, 17:34
Bu Hukümetide galiba Amerika yönetiyor. Durum böyle gösteriyor
12 eylül den bu güne türkiyeyi oligarşi yönetiyor.
yani seçenek diğer olaacak.emperyalistler,gericiler ve en önemlisi onların yönetimde bulunan işbirlikçileri
mmmuhittin
26.04.2008, 11:10
yüzdeden de anlaşılacağı üzere bu ülkenin yönetimi bitmiş
dış güçler tabikide hangi isteklerine karşı çıkıldıki
aaltindag
28.04.2008, 01:26
Malesef farkında olmadığımız o kadar çok zenginliğimiz var ki bunlar bize bırakılamayacak kadar değerliğmiş...Biraz da pohpohlandık mı değmeğin keyfimize ...Dost dediğimiz düşmanlar çanağımıza ediyor bu kesin...
oZGuRYaSaM62
28.04.2008, 09:36
Amerikan ve İsrail emperyalizmi.
acıesenyel
28.04.2008, 16:01
tabiki dış güçler elimde olsa neler yazmak isterdim neler ama bilmiyorum uygun olur mu çok öfkeliyim çok vatan satıldı satılıyor da :((((
sergün_ataol
28.04.2008, 16:04
tabiki ekonomi,k güçü bizden fazla olan ülkeler
arican88
28.04.2008, 22:38
tabiki dış güçlerve onların türkiye uzantısı derin devlet bir oyum var ama ona layık yönetici yok kime verirsem vereyim yöneten dış güçler
samsunluibo
29.04.2008, 17:30
hükümet derin devletin etkisinde derin devlette dış güçlerin etkisinde
lovemod_2
30.04.2008, 09:58
dış güçLer.
Siyabênd
30.04.2008, 11:28
Dış güçler diyeceğim ama derin devlet dedim :D Bu ülke nasıl yönetiliyo bilmem ama Gittiği yol çok kötü bir an önce dönmesi gerek o yoldan yoksa pek iç açıcı şeyler olmayabilir...
ben yönetmediğimi biliyorum ama gerisi bilgim dışında...
boduroglu16
02.05.2008, 10:56
benım dusuncem dıs gucler..
Ben de içimden gelen bazı cümleleri sarfetmek isterdim ama terbiyem müsade etmiyor.
Beğenmedikleri Ecevit bile onlardan daha adamdır bence......
SAHMERAN
02.05.2008, 21:19
Sabetay seviciler ...arastirin hak vereceksiniz..
paphlogonia
03.05.2008, 20:26
Hükümetin yönetmesini istediğimden hükümet dedim ankete lakin öyle değil.Dışarda ve içerde sağlam örgütlenmiş dışa bağımlı çalışan kurum ve kuruluşlar.Bir devlete bağlı bulunsalar hedef belli olur ,bu güçlerin üslendiği ülkeler mutlaka var lakin gerçek devletleri bellide değil.Hepimiz bazı gizliliğini sürdüren kuruluşlardan yapılanmalardan duyum yoluyla haberdarız.Ama tam olrak tesbitte edilemiyo bunlar.Ama soru güzeldi.Aslında dünyayı kim yönetiyo sorusunun cevabıda hemen hemen aynıdır.Birileri..
Teşekkür ederim..
paphlogonia
04.05.2008, 03:42
Dış güçler olduğuna inanmamak geliyor içimden..
tabii dis gucler yonetiyor ama sanli ordumuz ve derin devletimiz de icte yonetiyor sozde demokratik ulkemizi...
o_bir_vefasizdi
05.05.2008, 07:17
Yahudiler amerikayı yönetiyor %3 nufus ağırlığına rağmen türkiyeyide yönetmeleri doğaldır.
genel3081
06.05.2008, 09:06
tabiki derin devlet
özdemir37
06.05.2008, 12:47
abd ve ab yönetiyor kukla akp hükümeti aracılığı ile
arkadaşlar hep konuşuyoruzda yerine göre boş konuşuyoruz
evet bu ülkeyi dış güçler yönetiyor
ama neden silahla alamadık dediler ve ekonomik güçle alırız dediler
ülkenin tamamını ele geçirmeye çalıştılar
sözde bizim beğenmediğimiz derin devlet buna dur yeter artık dedi
çünkü bizim dışarıya artık satacak yerimiz kalmadı
ve gerekeni yaptı
ve bende bir sosyalist + bir devgençli olarak buna inanıyorum
saygılar
kim olacak para kimdeyse o yönetiyor bizim hoca boşuna dememiş parayı veren düdügü calar
eline geçiren yönetiyor kardeşim, doğru soru bu değil: kim iyi yönetiyor olmalı....
ama daha önemlisi türkiye yönetilebilir bir ülkemi, ya da biz yönetilebilen bir halkmıyız bunları sormak lazım. kendimi ayırmadan söylüyorum bizler her fırsatta en mnüsait durumu sonuna kadar suistimal ederiz, yönetirim diyen beri gelsin...
^^ Asi ^^
08.05.2008, 10:24
Ab ve gölgesindeki akp yönetiyor malesef :p:p
bişareçto
08.05.2008, 22:06
valla yönetenler bellidir demokrasi seçim diyorlar hepsi yalan ve kandırmaca derin devlet istediği gibi atı koşturuyor.
şemdinli de vatandaşın dukkanına bomba atan derin devletin maaşlı elemanları iddaname açan savcıya görevden alan aynı pis emeller.
Ne kadar üzücü hepimizin ümidini yirmis olmasi kendi yönetimimizin kendi irademizde olamamasi
bir kirginlik ve hayal kirikligi içinde olmamiz ne aci. Bende çogu arkadasimin görüsünü paylasiyorum. Dis güçler tarafindan yönetilmeye çalisiliyoruz. Hatta o dis güçleride yöneten para ve güç
sahibi karanlik gizli örgütler tarafindan yönlendiriliyoruz.
Saygilar.
Tabiki dış güçler yönetiyor.
Türkiye'yi Yöneten Hükümettir Ama Halkın Yönlendirmesi İle Dış Güçlerin Bence Hiç Alakası Yok Ülkemizde Baştaki Partiyi Bile Kapattırabilecek Kadar Sarsabiliyorsak Bu Halkın Gücüdür Bence
asi_darbe
09.05.2008, 10:52
Dis Gücler maaleseff
LiL_WayNe__
10.05.2008, 03:42
Ülkemizi kendisini adam zanneden çapulcular yönetiyor bunlar dış güçler değil tabii ki... derin devlet her zaman vardır ve TC'nin arkasındadır... fakat kendini her bir olayda yüzünü gösterirse bir anlamı kalmaz, o yüzden ben derin devlet dedim...
GençgüçLü
12.05.2008, 15:06
Dışardan Yönetiliyor Olabilir...
dersimlican8762
12.05.2008, 23:03
şu anda ülkemiz arap emirlikleri buyruğunda..emin olun yakında arabistan gibi bi yerde oturacağız
herzaman dis gucler turkiyenin gidisatini belirlemislerdir
untitled85
14.05.2008, 14:04
En azından 150 yıldır Yahudilerin yönettiği kesindir.Ancak bununla birlikte özellikle İngiltere ve Amerika'nın da güdümlü bir çalışma yürüttüğü açıktır.Dahasını yazmak konudan sapmaya neden olur:).
Kardeşim çok doğru söylüyorsun.
hasancik
14.05.2008, 21:19
tabii ki ABD yönetiyor.
elebak30
14.05.2008, 22:59
1945 ten bu yana dış güçler tarafından yönetiliyoruz ve en acısı atatürkün gençliğe hitabesini utancımdan okuyamıyorum ta o günden bugünki tehlikeyi görmüş mevcut ikdidarların hıyanette bulunacağını söylemiş ama nafile vatan satılıyo biz izliyoruz
overseas
15.05.2008, 20:59
turkiyeyi akp adi ile tamamen dis gucler yonetiyo
turgay özkan
15.05.2008, 21:52
kımın yonettıgını hec tahmın edemeyız :)
Beheycan27
15.05.2008, 21:55
dis Güclerrr
magirus_deutz
19.05.2008, 21:11
dış güçler..... yanında marabaları derin devlet..
emperyalist sermaye ve onun yerli işbirlikçileri
aslan_nokta
20.05.2008, 17:41
walla sorun basta dellde
GEZGINCAN
21.05.2008, 00:11
dis gucler olmasaydi turkiye bir turkiye daha olurdu
tabiki derin devlet. derin devlet olgusu varolduğu muddetçe ülke düze çıkmaz
Son ergenekonda gözüktü ve daha önce semdinli olaylarida gündemde hala gaffar okan ölümü gibi... sanirim tartismaya gerek yok fasizmin en büyük destekcisi derin devlet...
daha kimsenin anlamadıgı bir konu
kadir_88
24.05.2008, 23:12
kesinlikle katılıyorum halk hariç herkes yonetiyor bu memleketi :(
Yönetenin olması için bir kurumun olması lazım ülke var mı yönetilecek?
hakan_demir
28.05.2008, 21:21
halkın yünetime doğru bir gidiş var umudum odur ki sekteye uğramaz
ozgur_1982_
29.05.2008, 13:25
Artık Sıkıntı Geldi Bu ülkeyi Yönetenler Bizleriz Arkadaşlar Kimze Değil
oktayb433
29.05.2008, 13:26
Güya Cumhuriyetle Yönetiliyor. Ama Halkın Atadığı Yöneticileri Ise Imansızlar Ve Zındıklar Amerikaya Yalaklık Yapmak Için Kuyularını Kazıyorlar. Kuyulara Ayakları Kayarak Düşecekler Inşallah.
ozgur_1982_
29.05.2008, 13:29
Bu ülkeyi Yönetenleri Bizler Getirmiyormuyuz Sonrada çıkıp Bu ülkeyi Kimler Yönetiyor Diye Kendimize Soru Soruyoruz Yapmayın Arkadşlar Bu Soru Yerine Dhaha Yaratıcı Fikirler Ve Sorularla Gelmeliyiz Ama Yinede Sağol Dostum çünkü Bu Sorular Gündeme Gelmezse ..................
tolga2767
01.06.2008, 01:21
hala derin devlet bence
bozkurtmustafa
01.06.2008, 22:05
derin devlet yönetiyor güçsüz kalırsa masonlar devreye girip ülkeyi yahudi uşağı yapıyorlar
türkiyeyi dis gücler yönetiyor:(
geylanii
02.06.2008, 23:12
Hükümetin yönetmediğini savunan kişi nasıl ''yaşasın cumhuriyet'' yada ''Atatürk ilkeleri'' filan diyebiliyor anlamıyorum.
Bu ülkeyi halk yönetmez ve tabii diğer seçeneklerdekilerde.!
BU ülkeyi HALKIN seçtiği HÜKÜMETLER yönetir.
vesselam.
bu ülkeyi akp hükümeti (fethullah gülen)'den=amerika'dan gelen emirlerle yönetiyor bana göre..
dis gucler.. amerika, Ab vs..
maviyurt
05.06.2008, 02:34
Türkiye yönetiliyor mu? İktidara bile "yeme sırası bizde" demek için geliriz.
Sizce Türkiye'yi Kimler Yönetiyor??
serkanayhan
06.06.2008, 17:30
masonlar ==> abd
dogru tespit yapmissin arkadas hükümüt hangi parti olursa olsun herzaman bir derin devlet yönetecek
hasanpoyraz
06.06.2008, 18:26
dış güçler olmasa bu hale gelmezdik
alimertcan
06.06.2008, 22:39
bizi amerika yönetio genel kurmay başkanına bile ne zanm ıraka girip girmeyeceğini söle demekki bizi amerika yönetio bu yüzden tam bağımsızlık istiyoruz işte bu yüzden devrim şehitleri veriyoruz lütfen vatanımıza sahip çıkalım ve amerika uşaklarına oy vermiyelim!!!
caco_fker
06.06.2008, 23:24
eğer şu ülkede kurtlar vadisi kültürü olmasaydı oranlar farklı çıkardı bence.
ama şuda bi gerçekki dış güçlerin önemli etkisi var. özellikle içimizde çıkan sorunları onların tetiklediği apaçık bilinen bi gerçek..
burcukgr
07.06.2008, 09:52
ben ce türkiye yi dış güçler yönetiyor
ercan7171
07.06.2008, 10:32
birileri yönetiyior ama bilinmiyor hepsindende biraz var tek bildigim halkin yönetmedigi
Ataturkden sonra ulkeyı yabncılar yonetıyo basdakılerde hep usaklıgını yapıyor
tombombadil
13.08.2008, 15:49
askeriye yönetiyordu ancak şu durumda oligarşik sömürge feodal ve kapitalist bir kılıfa bürünmüş durumda kimin yönettiği kimin ne yaptığı belli değil:S
bence türkiyeyi tvdeki maymunlar yönetiyo tabi halkin sayesinde
yahudi güçlerin yönettiği büyük olasılık...
zaten şu an süper güç konumundaki abd nin türkiye gibi stratejik bir noktaya müdahalesi olmasa bence tartışılması gereken konu siyasal sistemdeki güç dengelerini oluşturan unsurlar olmalıdır abd türkiyeye müdahale etmekle yanlış yapmaz aksine etmezse yanlış yapar duygusal düşünmek bu konularda tamamen yanlıştır
bilmeyecek nevar disgücler yönetiyor basta amerika
Sensin_O
22.08.2008, 16:40
bilmedigimiz birtakim güclerrr
HeZaL*62
24.08.2008, 15:43
Dış Güçler..............
Bızım yonetmedıgımız kesın ))
alpplayboy
01.09.2008, 23:33
dış güçler malesef :(
Dış güçler tarafından yönetildiğimiz bildik birşey :)
rojhatwelat
06.09.2008, 14:02
derdin devlet ergenekon
lincoln_2144
10.09.2008, 16:39
dış güçler
türkiyeyi yönetenler sermaye sahipleri serbest piyasa ekonomisini savunan aslında kendi cebinden başka hiç bir şeyi düşünmeyen zihniyettir bunu göstergesi tbmm sine giren insanların girdiklerinden sonra aldıkları kararlar ve sosyal ekonomik göstergeleri açık ve net olarak ortadır
binlerce yıldır çeşitli teşkilatlar devlet yönetmek için varolmuştur...ben derin devlet diyorum ama konuyu uzatmak ta istemiyorum...okuduklarım bu fikre sahip olmama yol açtı....kağıt üstünde cevap istersen..halk yönetiyo güya...
**Fatality**
05.10.2008, 11:12
türkiyeyi ergenekon yönetiyor ergenekonu avrupa avrupayı amerika amerika ve tüm dunyayı ise israil yönetiyor
umutlanmak
10.10.2008, 18:51
Ülkemizi dış güçler ve onların atadığı yerli işbirlikçileri yönetiyor
deniz_38
14.10.2008, 18:36
Amerika ve yandaşlarının yönettiği, bağımlı bir ülkeyiz. Bu zinciri kırmak yine bizim ellerimizde.
DjTürker
14.10.2008, 19:54
ülkemizi (dünyanın kalan kısmınıda) Amerika,Amerikayıda İngilteredeki yahudi lobisi yönetir,bu neredeyse yüzyıllardır böyledir
Genç arkadasin yazdiklarini farkli yazabilirdim.
Aynen katiliyorum.
brendan72
15.10.2008, 22:09
önüne gelen........
turkiye herzaman kendini yonetecek birilerini bulmustur osmanli zamaninda bir rus kadina turkiyenin yarisi verilmisti. simdide amarika ve yahudilere verilecek ,?
vedatyılmaz
15.10.2008, 22:41
adam gibi yönetin bu ülkei
bitlisli_18
16.10.2008, 05:59
dıs gücler yönetiyo
kizilcali
19.10.2008, 22:02
dünyada süper güçlerin arkasına baktığınız zaman hep din sömürüsü olduğunu ve devletlerin din kültürü ile yönetildiğini görüyoruz
osmanlının son zamanlarından beri ise türkiyede kimliklerimizde yazılı olan islam dininden başka bir dinin sömürüsü altında olduğumuz apaçık görülmektedir
Türkiyeyi biz Türklerden başka herkes yönetiyor.
Kim yönetiyor emin değilim ama millet yönetmiyor eminim!
ihtiyar12
16.11.2008, 19:08
bence türkiye yönetilemiyor
gecekondu_3rdi
05.12.2008, 18:12
dış güçler
tatu1903
06.12.2008, 16:19
Halkın yönetmediği kesin
halkin yönetmedigi kesin derin devlet eliyle amerikasi ve yahudi cemaatiyle yillardir istedikleri gibi yönetiliyoruz bunuda ne zaman kim degistirecek bilemiyorum bu gidisle amerika batmadan kurtulamayacagimiz kesin
Dış güçler dedim... Çünkü şu çok açıkki Türkiye ABD'ye göbekten bağımlı yarı sömürge bir ülkedir... Bakın politikalarımızı ABD IMF AB DB gibi dış güçler dışında belirleyebiliyormuyuz? Hayır. O zaman açıkça emperyalizmin uşaklığını yapıyor başımızdakiler...
ksenefon
28.12.2008, 12:18
KESİNLİKLE ASKER YÖNETİYOR. arkadaşlar Koç ailesinin bir belgeseli vardı ve orada Vehbi KOÇ türkiyede ençok askerlerin tavrından korktuğunu söylüyordu. Bilindiği üzre koç ailesi devletin himayesi altına alinan ilk ailelerden biridir. Ailenin en büyüğünün de askerin tavrının belirleyici olduğunu belirtmesi, bırakalım siyaseti, askerin ekonomiye dahi ne denli müdahale edebileceğinin göstermektedir. Ve Burada yazı yazanlara ekonomiye yön verenlerin, siyasete ve ülkelere nasıl yön verdiklerini anlatmaya kalkmam gereksiz gibi düşünüyorum.
Bu durumda bazı arkadaşlar "madem askerler yönetiyorda neden bu ülkede yapılanlar, ülke vatandaşlarının çıkarına olmuyor diyebilirler" ve bundan ötürü ülkenin dış güçlerce yönetildiini idda edebilirler. şunu belirteyim ikdidarlar, konumlarını korumak için ittifaklara ihtiyaç duyarlar, bunun için kendileri gibi güçlü olanlarla yada daha güçlü olanlarla yanyana dururlar, en azından güçlü olanın karşılarına almamak için yanındaymış gibi görünebilmek için bazı şeyler yaparlar. Bir örnek vereyim ABD ile birlikte bir çok ülke ıraka asker gönderdi, bunlara amerikan işbirlikçileri yada "amerikanın yönettiği" ülkeler denebilir ama Iraka asker gönderen Fransanın aldığı tavır hatırlanırsa işin biraz daha derin olduğu görülür. Fransa abd nin ıraka girmesine en fazla karşı çıkan devletlerden biri iken az önce belirttiğim sebeplerden ötürü Iraka asker göndermek zorunda kalmıştır ve fransa "iktidar mantığının " gerektirdiğini yapmakan başka bir şey yapmamıştır.
Bu gün türkiyeyi yönetenler de Önde HÜKÜMET, arkada yeryer gün yüzüne çıkmaktan hiç rahatsız olmayan askerler, kendi halkına sundukları baskı, zulüm ve kanın tutsağı olmuştur. ve sırf bu yüzden ülke dış güçlerin büyük planlarının bir parçası olmaktan kurtulamaktadır.
herkesi en içten duygularımla selamlarım.
antifem_k
05.01.2009, 16:43
usta, hükümet tabii ki...
hükümet işbirlikçiyse bu hükümetin suçudur.
devletinde derini sığı olmaz. legal ve illegal tüm yapılanmalarıyla devlet bütündür. şurası iyi, burası kötü olur mu?
DESIGNER
10.01.2009, 22:44
Yıl 1949 ABD den alınan ilk dış borç,Toroman zamanında alınmıştır...Ve bugün 2009 tam 50 senedir.ABD nin ekonomik,sosyal siyasal,psikolojik bağımlılığına güdümüne giren Türk Milleti...Kurtuluş mücadelesinden bu yana birleşmiş vatan aşkı uğruna birleşmiş bir millet yok artık amip gibi bölünmüş bir millet var..Bu millet kendine acımıyor.Çünkü Türkiye yi bölen BOP un eşbaşkanlığıyla övünen,Cumhuriyet rejiminin artık sonu gelmiştir diyen adamlara bu ülkeyi teslim ediyorlar...Uyanın millet uyanın..Satıldık,Bölündük,Parçalandık uyanınnn
Dış güçler-derin devlet-hükümet olabilir.Halkın yönetmediği kesin.
Zaten Dünyayi birileri yönetmiyormu???..
Allah vatanımızı kotu ınsanların şerrinden korusun ........
mascholyster
21.02.2009, 02:05
Asıl komedi de burda ya..kim yönetiyor hakkaten:))))))
Emperyalistler(kapitalizm)IMFyerli isbirlikcileri(Hükümetler,hangisi olursa olsun) , burjuvazi.
MHP'li bir milletvekili kendi agziyla ikrar etti ;Marksistler gercekten hakliymis,ekonomik
bagimsizlik olmadan siyasi bagimsizlik olamaz.Kendileri bile simdiye kadar bunlari bilmiyorlarmis.
Gecte olsa ögrenmis oldular.Bizde IMF'ye yeteri kadar borclu oldugumuza göre,gerisini düsünelim artik.
Tigerman
01.03.2009, 13:27
Kesinlikle dış güçler. Şimdiki hükümette zaten onların oyununun sonunda onlar tarafından başa getirilmiştir. Böylece kahraman şehitlerimizin uğruna canlarını verdikleri bu topraklar, güzel ülkemin, parça parça satılması sağlanarak, daha rahat bir şekilde ele geçirilecek. Bize de eli kolu bağlı izlemek düşüyor. Başbakan ın bir sözünü hatırlatarak bu yazımı bitirmek istiyorum:
"Ben ülkemi pazarlamakla mükellefim..."
zeydkaan
10.03.2009, 14:00
AKP hükümetinden önce elbette dis gücler fakat suan ne kadar maydanoz olabiliryorlar onu bilemem.
türkiye çoktan küçük amerika oldu
OlurdaBirgün
11.03.2009, 06:40
Valla üstad öyle bir soruki bu ben Fuzulinin dediği gibi 'söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil ' demek istiyorum söylenecek çok şey varda ama zamanı değil o zamanda gelecektir elbet herşeye rağmen ben inanıyorum Osmanlının yükseltme devri gibi Türkiyede diğer Türk cummhuriyetleriyle birlikte yükselip dünyada söz sahibi olacak ve önemli güçlerden birisi olacaktır ama son 100 yıldır karanlık bir dönemde olduğumuz kesin ne kadar umutsuz görülsede herşey Allahtan umutkesilmez Allah sonumuzu hayıretsin ...
polatefendi
11.03.2009, 20:59
Ben yönetiyorum :D
bizimamca
11.03.2009, 23:02
ülkemiz şu an kapitalist dünyanın çepeçevre sardığı ve boyuna kadar bu sistemin içine batmış bir yer durumunda ve bu sistemdede ülkeyi yönetenlerin memleket içinde olduğu söylenemez...
keys1903
12.03.2009, 14:26
bence halk
numero10
12.03.2009, 15:12
kimin yönettigini tam olarak bilmesemde, kimin yönetmedigini biliyorum.. ;)
özgürçocuk
13.03.2009, 01:46
ekonomı yetmiyormuş gibi kültürümüzü bile dış güçler yönetiyor artık.
gümülcine
14.03.2009, 14:48
Tabiki Dış Güçler Türkiye'yi Yönetiyor.
zoprotec
19.03.2009, 03:55
Hükümetin yönetmediği ortada halk zaten yönetse bu durumda olmadık dolayısıyla en büyük etken bence Dış Güçler
hayallerdesin
19.03.2009, 12:49
bunu çok az kişi biliyo galiba
kullaniciadi1987
21.03.2009, 21:30
kendisinin yönetmediği kesin
Bilemessinki
23.03.2009, 12:49
tabiki dis dewlet kendi kendimize karar werip adim atamiyoruzki...
newagee777
31.03.2009, 04:21
ulkeyı kımın yonettıgını tahmın edemıyorum ama..ulkeyı yonetenlerı bırılerı yonetıyor...ve bu dıs guçler degıl iç guçler (kotamanlar)
hükümet yönetiyor dermişimm.....
ultraslan20
01.04.2009, 16:31
dış güçler
siz baylar bayanlar öncelikle türkiyeyi kimlerin yönettiğiyle uğraşacağınıza sizi kimlerin yönettiğine bakın 5 10 tane provakatör çıkıyor bir iki yalanla toplum olarak hepimizi yanlış taraflara sürüklüyor ondan sonrada iktidar düşmanı oluyoruz.bu gün iktidarda akp değilde başka bir siyasi parti olsa durum yine değişmez.biz türk milleti yapıcılıktan çok yıkıcılığa eğilimliyiz bu zihniyet değişmedikçe daha çok ülkeyi yönetenlerin kim olduğunu tartışırız.Önce bizi yönetenlere bakalım kim dir bunlar bunu kendimize bir soralım
vB v3.8.1, ©2000-2009, Jelsoft Ent. Ltd.