Orijinalini görmek için tıklayınız : Prison Break
Evet Arkadaşlar. Kesinlikle izleyeniniz vardır bu diziyi. Bu güne kadar izlediğim en güzel dizi..
Kayitli ve aktif üyelerimize özel!
Prison Break Dizisi konusu ve oyuncuları
Prison Break Bir yapı mühendisi olan Michael Scofield (Wentworth Miller) işlememiş olduğu bir suçtan idam cezasına çarptırılan abisi Lincoln Burrows'u (Dominic Purcell) kurtarmak için tüm yasal yolların tükendiğini farkedince işleri kendi eline alır. Mükkemmel kurgulanmış kaçış planıyla abisini kurtarmak için bir bankayı soyar ve abisinin bulunduğu hapisaneye gönderilir. Michael planını uygulmaya başladıktan sonra hesaba katmadığı tek bir şeyin olduğunu anlar: İnsanlar. Ünlü bir mafya tetikcisi olan John Abruzzi (Peter Stormare), çocuk tecavüzcüsü ve katil T-Bag (Robert Knepper) ve azılı gardiyan şefi Brad Bellick (Wade Williams) onun planını zora sokmaktadır...!
Oyuncular:
Kayitli ve aktif üyelerimize özel! WENTWORTH MILLER : (Michael Scofield)
Kayitli ve aktif üyelerimize özel! DOMINIC PURCELL : (Lincoln Burrows)
Kayitli ve aktif üyelerimize özel! ROBIN TUNNEY : (Veronica Donovan)
Kayitli ve aktif üyelerimize özel! SARAH WAYNE CALLIES : (Dr. Sara Tancredi)
Kayitli ve aktif üyelerimize özel! PETER STORMARE : (Abruzzi)
Kayitli ve aktif üyelerimize özel! AMAURY NOLASCO : (Sucre)
Kayitli ve aktif üyelerimize özel! WADE WILLIAMS : (Bellick)
Kayitli ve aktif üyelerimize özel! MARSHALL ALLMAN : (LJ)
Kayitli ve aktif üyelerimize özel! PAUL ADELSTEIN : (Kellerman)
Kayitli ve aktif üyelerimize özel! ROBERT KNEPPER : (T-Bag)
Kayitli ve aktif üyelerimize özel! STACY KEACH : (Warden Pope)
serdar123
22.04.2008, 00:02
bencede çok iyi bir dizi...
bu film icin bir kürt sanatci almanca rap ile müzik yapti...müzik almanyanin satislarinin 1 hafta boyunca maxi CD si almanyanin 1 numarasiydi...ismi = Azad feat. Adel Tawil - Prison Break Anthem (Ich glaub an dich) ... gercekten süper bir parca...
evet gercekten güzel bir dizi bende izliyorum :D:D:D WENTWORTH MILLER hayraniyim :D
Kayitli ve aktif üyelerimize özel! PAUL ADELSTEIN : (Kellerman)
Kayitli ve aktif üyelerimize özel! AMAURY NOLASCO : (Sucre)
Benim bu filmde en sevdiğim şu ikisidir. :)
bu filim süper ya...herkez bakiyor..
kerimchik
23.04.2008, 08:52
Ben bakmam bu filime, ama her kes hoşluyor... :(
Bu Filme Bence Herkes Bakmalı Cok Kaliteli Vee Harika Bi Dizi. Cok Sürükleyicii..
ammocihe
23.04.2008, 14:23
bence çok iyi bir dizi bu dizi sürekli akıcılığını koruyor izlenmeye değer bir dizi
onnootto
23.04.2008, 15:01
lost tan sonra dizilere merak saldım yerini doldurur mu bilmiyorum ama bi denemeyi düşünüyorum
korfez41
24.04.2008, 18:48
izlenir.. ve begenilir.
marmelat06
25.04.2008, 18:20
özel güçleri falan varmış karakterlerinin fakat izlemedim daha, bunu da övüyorlar oldukça
gerçekten harika bi dizi ilk başta OZ dizisine çok benzetmiştim ama alakası yok bu dizi hepsini çok geride brakır :)
özel güçleri falan varmış karakterlerinin fakat izlemedim daha, bunu da övüyorlar oldukça
Özel güçleri yok yaa... nerden çıkarıyorsunuz kardeşim böyle şeyleri.... :62:
Olay şudur: adamın abisi işlemediği bi suç yüzünden hapse düşer adam da abisini ordan kurtarmak için mahsustan hapse girer, ama girmeden önce kurtarma planları yapmıştır.
kafkef19
27.04.2008, 12:23
bu dizi bence asrın dizis,lostta neymiş yok adada birkaç adam mahsur kalıyo,kurtulmaya çalışıyorlar.geçelimbunları arkadaşlar daha geniş düşünelim.prison break çok iyi kurgulaanmış,hazırlanmış bir dizi...
passakli44
27.04.2008, 21:55
güzel bir dizi....losttan iyi bence
nazlimca_
27.04.2008, 21:58
hatırlıyorum ama devamlı takip etmiyorum eğer gün ve saatlerini de yazarsanız sevinirim konusuda her hafta değişiyor dur ama az çok bahsederseniz daha güzel olur
1 numara bundan sonrada lost gelir tabiki ama bunlardan ıyı ne var diye sorarsanız death note diye bi anime var tavsiye ederim psikopat ötesi
Siyabênd
28.04.2008, 19:42
bi bakmakta fayda war güzel biri dizi die duydum bende İzlemek gerek herşeyi ayarlayıp bu Diziyede başlamak gerek.
hatırlıyorum ama devamlı takip etmiyorum eğer gün ve saatlerini de yazarsanız sevinirim konusuda her hafta değişiyor dur ama az çok bahsederseniz daha güzel olur
konu hapiseneden kacıs uzerine kurulu ama senin kafanda hemen kurguladıgın klasık bır kacıs degıl ılk sezonu fox river denen bi hapiseneden kacıs ıkınıc sezon ulkeden panamaya kacıs ucuncu sezonda sona denen bır hapısaneden kacısı anlatıyor dorduncu sezonuda dort gozle beklıyorum ama 27 eylule kadar beklıyecez
tiryaki_44
29.04.2008, 20:52
gerçekten çok hoş bir dizi. ilk bölümleri dah iyi gibiydi. hapishanede geçen bölümlerden bahsediyorum.
hic amerikan dizileri izlemedim lost diye bir dizi cok konusuluyor meka etim acikcasi
akıcılık ve akılcılık yönünden süper bir film. kurgusu da çok güzel. ikinci sezonunda başka bir hapishaneye düşüyor ve orda bir adamı dışarı çıkarması gerekmektedir. olaylar dizisi kişiyi ekran başına kitliyor. izlenmesi gereken bir dizi olduğunu düşünüyorum. konuyu açan arkadaşa teşekkürler
bi bakmakta fayda war güzel biri dizi die duydum bende İzlemek gerek herşeyi ayarlayıp bu Diziyede başlamak gerek.
Evet bence de izle.. mesela arkadaşlarım var LOST'u da izleyen... ben diyom hangisi daha iyi? bazen karar veremiyorlar. ben Lostu izlemedim daha... bunu bitirince LOST'a başlıycam.
konu hapiseneden kacıs uzerine kurulu ama senin kafanda hemen kurguladıgın klasık bır kacıs degıl ılk sezonu fox river denen bi hapiseneden kacıs ıkınıc sezon ulkeden panamaya kacıs ucuncu sezonda sona denen bır hapısaneden kacısı anlatıyor dorduncu sezonuda dort gozle beklıyorum ama 27 eylule kadar beklıyecez
Aynen dediğin gibi. Ben daha 2. sezondayım. baya heyecanlı, bakayım ilerde ne olacak...
anlamli99
05.05.2008, 23:07
Oz ile alakası yok dizinin...Bana göre losttan daha tutarlı bir dizi.Çünkü dizide olan herşey gerçek ve mantığa dayalı..lostta sezon 4'teyiz ama hala bir dengesizlik var. Sonunu bilmediğimiz için lostu izliyoruz ama sonunda hüsran yaşayabiliriz ama prison break'ta öyle birşey olamaz
dryer_xx
06.05.2008, 01:06
kesinlikle çok güzel bir dizi ilk sezonu seyrettim devamını da seyredecemmm.
şu ana kadar izlediğim beni en çok tvye bağlayan dizi diyebilirim su an sezon 4 teyim ilk sezonları aralıksız günde 8'er saat izlemiştim bağımlılık yapıcı bi etkisi var..
şu ana kadar izlediğim beni en çok tvye bağlayan dizi diyebilirim su an sezon 4 teyim ilk sezonları aralıksız günde 8'er saat izlemiştim bağımlılık yapıcı bi etkisi var..
Sezon 4 çıktı mı ki arkadaşım.. ? Ne zaman çıktı?
ardatorman
14.05.2008, 21:18
su ana kadar izledigim en iyi dizi..
ardatorman
14.05.2008, 21:19
ama saniyorum dizi yonetimi sikintilar yasiyo konuyu uzatamiyolar...
ardatorman
14.05.2008, 21:21
Tarzano
Sezon 4 henuz cikmadi mayisda cekimlerine baslanicak deniyodu..
ardatorman
14.05.2008, 21:22
kesinlikle çok güzel bir dizi ilk sezonu seyrettim devamını da seyredecemmm.
Kanka daha basindasin olayin devamini kesinlikle seyret..
erbain40
14.05.2008, 22:59
izlemiyenlerin çok şey kaybettiği bir dizi....ama izleyenlerde çok şey kaybediyorr..mesala sınav dönemi otuup deli gibi dizi izliosunuzz:) hemde sabaha kadar
şu ana kadar izlediğim dizilerin en iyisiydi diyebilirim, belli bir süre sonra lost heroes falan sarmıyor ama prison breakte hareket hiç bitmedi, özellikle 1. sezonda =) favorim t-bag!
çok harika bir dizi izlemenizi tavsiye ederim
gerenq_yoq
24.08.2008, 12:10
Ya arkadaşlar tam izliyodum sarmıştı film. internetten izliyodum 2 sezon bitti 3e geçemedim. Tüm sitelerden kaldırmışlar videoları heyecan içimde kaldı bilen ilgilenen varsa bilgilendirirse sevinirim :)
azizahmt
14.09.2008, 01:01
4. sezon 1, 2, ve üçüncü bölümler nete düştü.
evet film çok güzel ama sonunu merak ediyorum
star1984
17.09.2008, 00:30
son bölümü az önce izledim ama artık hiçbir tadı yok
Ya arkadaşlar tam izliyodum sarmıştı film. internetten izliyodum 2 sezon bitti 3e geçemedim. Tüm sitelerden kaldırmışlar videoları heyecan içimde kaldı bilen ilgilenen varsa bilgilendirirse sevinirim :)
öZEL MESAJLA, 3. SEZON linkleri Mp4 olarak arkadaşa gönderilmiştir.
4. sezon 4 . bölümde nette artık.
ksenefon
18.09.2008, 10:33
evet tamamen katılıyorum çok iyi bir dizi prison preak paylaşım için teşekkürler.
işte bunu kaçırmayın derim... yarın 4.sezon 4.blm yayınlanacak... izlemeyen varsa mutlaka izlesin... ;) şiddetle tavsiye ederim
tamermat
10.10.2008, 16:08
işte dizi böyle olur
mükemmel bir dizi..zamanim oldugu zaman izliyorum:)
celocelo
18.10.2008, 23:51
mukemmel bir dizi izlemeyenlere siddetle tavsiye ederim
coskunsherif
22.10.2008, 21:19
prison break super dizi
coskunsherif
22.10.2008, 21:20
:mutlu:tek gecerim her bolumu super
coskunsherif
22.10.2008, 21:20
skofil inanilmaz akilli bir adam
maytap80
25.12.2008, 18:09
kesınlıkle herkesin izlemesini tavsıye ederım
süper bır dızı
Otomatik Birlestirme: ben suanda 4.sezon 15 bölümü izledim ve mukemmeldi
Otomatik Birlestirme: asla kacırılmayacak bır dızı ,sabırsızlıkla yenı bolumlerını beklıyorum
Gizem2007
02.01.2009, 21:02
evet katiliyorum sana , süper bir dizi, felaket heycanliii................
süper dizi her bölüm heyecan artıyor.
tesekurler elerinize saglik
bence diziyi seyretmemek bir kayıp olur.
acaba sonunda huzurlu ve durgun artık her şeyin yoluna girdiği bir hayatları olacak mı merak ediyorum.
newmannist
14.03.2009, 16:35
losttan kesınlıkle daha ıyı
vB v3.8.1, ©2000-2009, Jelsoft Ent. Ltd.