Orijinalini görmek için tıklayınız : Şifre Kırma Nasıl Yapılır?
Arkadaşlar,
Şifreli kanalları izlemek için ne yapmam gerekiyor.
Kullandığımız uydu : Yumatu MX800
gittinvebittim
09.04.2008, 15:31
Bende yumatu kullanıyorum, bilen varsa bi anlatsın lütfen :(
ibrahimoviç
09.04.2008, 16:50
mod arkadaşlarla iletişime geçin
arda_tuner
10.04.2008, 19:32
Teşekkürler arkadaşım eline sağlık
dendenden
12.04.2008, 00:31
şifreleri izlemek kolay değil her şifre cozulmez ya elle key girmen lazım yada bilgisayardan cihaza versiyon atman lazım
arkadaşlar benim bende sunny cihaz var şifresini nasıl kıracam emu diye bir program yüklüymüş onu hatırlatayım yardımcı olursanız sevinirim
NOT: ntv ve tv 8 maç yayınlarını izleyemiyorum.
teşekürler emeğine sağlık
ya tesekür edenler neye tesekür ediyorlar acaba
yardım edicek kimse yoık herhalde
devrandagli
19.04.2008, 08:55
pc den program atıyorlar ama başka türlü bilen varsa paylaşsın arkadaşlar
* İnternetten kanalın şifresini bulup elle girilebilen bir yontemi buldum.
* Programın versyonunu girip şifre kırabilen yöntemi okudum.
* Elle girebilme foksiyonunu keşfettim.
* En sonunda da çanaktan kablo temassızlığı nedeniyle cihazın güç ünitesi yandı ve yaptıklarımla kala kaldım. :(
Harbiden ben bir soru sordum. Soruma teşekkür edilmiş. Saolun arkadaşlar, varolun. Sonucu bulup yazıcam buraya. :p
SaKLaMBaC
29.04.2008, 14:31
Öncelikle cihazınızın bu özelliği olması gerekir. Yani Emu özelliği. Ayrıca bu özelliğinin yanında açılması istenen kanalın şifreleme sistemini desteklemesi gerekir. Örneğin İrdeto 2 gibi. Yine bunların olması o kanalı izleyebileceğiniz anlamına gelmiyor. O kanalın piyasaya şifreleri vermesi lazım.
Piyasada bir iki marka uydudan güncelleme sistemi ile artık bu yazılım ve şifreleri olduğunuz yerden alma imkanı veriyor. Şahsen ben birini kullanıyorum. Oldukça memnunum ve Türk malı.
sevgili kardesim bu konuda biraz bilgimvar astra uydusu 19 derece bunu canak antenini ayarla enb yeden kabloyu dicital dekoduru bagla bilgisayarin dan da dicital dekedoru kablo baglantisi yap dicital dekorderdan tv ye kablo bagla sifre kiran bir arkadasi sifreleri kirdir DIKKAT anlayan birini yapsin baglanti kesin bu sekil ama internet olmasi lazim 42.dereceden 17.dereceyi kadar tum sifreli kanallari kirdirif seyredebilirsiniz DIKKAT BU ANLATTIGIM KACAK YAPILAN BIR ISLEMDIR
Paylasim icin tesekkurler
bu konularda benimde biraz bilgiye ihtiyacim var.. ben bir emu receiver almak istiyorum .. hangi marka iyidir yada piyasanin iyileri hangileri bilmek istiyorum.. bilen arkadaslar yazarsa sevinirim..
sifrelere gelince, eger emu cihazin varsa bazi sitelerden günlük verilen kodlar var, o kodlari alip kumandayla cihazina ekliyorsun ve sifreli kanalla aciliyor.. yada data kablosuyla cihazi pc ye bagliyorsun..
* İnternetten kanalın şifresini bulup elle girilebilen bir yontemi buldum.
* Programın versyonunu girip şifre kırabilen yöntemi okudum.
* Elle girebilme foksiyonunu keşfettim.
* En sonunda da çanaktan kablo temassızlığı nedeniyle cihazın güç ünitesi yandı ve yaptıklarımla kala kaldım. :(
harbiden iimişkardeş allah kolaylık versin sana:p
mirza_72
18.05.2008, 18:56
ya tesekür edenler neye tesekür ediyorlar acaba
yaw hakkaten ortada konu yok bişey yok neye teşekkür ediliyor acaba :confused::confused::confused::confused:
dost yapilmayacak bir sey degildir, ama biraz çaba sarf etmen gerekir, yumatu yu tanimiyorum ama günümüzde bir çok sey izlenebiliyor.özellikle bu konuya kendini ayirmis siteler de soruna yanit bulabilirsin.özellike yumatu nu tanirsan kendisine ait yazilimlari bilgisayardan atabilirsin, yada bunu modul ve kart kullanarakta yapabilirsin ama ugras.
dersimli_62
07.06.2008, 14:19
ya benim anlamadığım birsey var sim di teşekkür ediyorsunuzya ne ye teşekkür ediyorsunuz birisi birrsey paylasmamışki
kanki_06
28.10.2008, 17:18
Sunny emu aktif etme, ilgilenen arkadaş için
sarı+mavi+yeşil+menu
muzaffer63
03.11.2008, 11:21
arkadaşlar selam cihazım next 2000cx süper plus daha önce sıurustaki hustleri izliyordum ama bu sabah kalktım sinyal yok diyo diğie kanalları izliyorum sadece hustler şifreli ne yapmak lazım ayrıca kablo ve lnb herhangi bir sorun yok teşekkürler
solros77
04.11.2008, 08:09
paylasim icin tesekkürler
Melissa12
31.12.2008, 14:06
Teskkür ederim
1. Uydu alıcınızın Biss şifre çözebilme özelliğine sahip olması gerekmektedir. Çoğu uydu alıcılarında bu özellik bulunmakta fakat aktif durumda değildir. Eğer uydu alıcınızın şifre çözme özelliği açık durumda değilse, uydu alıcınızı aldığınız yetkili servisten destek isteyiniz.
2. Uydu alıcınızın menüsünde ‘CAS’, ‘Key Girişi’, ‘CAS System’, ‘CAS Keys’ veya benzer bir isimle yer alan KEY girişi menüsüne gelin.
3. Açılacak menüde yer alan şifreleme tiplerinden (Şifre Tipi, Cas Type veya benzer bir isimdeki seçenek) Biss olanını seçin.
4. Açılacak menüde yer alan talimatları uygulayarak aşağıdaki değerleri girin.
ANS TV için; Biss ID: 0x1FFF (eğer 6 haneli ise biss ID 0x001FFF olarak girilmelidir.)( Seviye düşük olduğundan anteniniz iyi ayarlı olmalıdır.
Biss TP: 11894/2400(H) (Bazı modellerde bu sorulmamaktadır.)
Key Değeri: 1212120012121200 (eğer 12 hane varsa key değeri 121212121212 olmalıdır.)
emrah58kaya
27.01.2009, 15:26
ben yapamadım
sekvan_401
05.03.2009, 15:32
bakacam ama yinede tşk
ahmetdekor31
05.03.2009, 17:28
denedim olmadi
vartolusedat
07.03.2009, 11:10
olmadı bi türlü :(
alicandann44
11.03.2009, 14:50
paylaşım için teşekkürler eline sağlık
Arkadaşlar,
Şifreli kanalları izlemek için ne yapmam gerekiyor.
Kullandığımız uydu : Yumatu MX800
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
vB v3.8.1, ©2000-2009, Jelsoft Ent. Ltd.