PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : seni seviyorum demenin gücü

ONUR
12.01.2009, 22:26
Seni Seviyorum Diyebilmek..

Sevginin Gücü

Hic düsündünüz mü seni seviyorum demenin

Sevdigini nasil mutlu ettigini

Neden korkariz ki seni seviyorum demekten

Oysa ne kadar yüreklendirir insani kalp atislari bile bir coskuyla degisir sevginin gücüyle…

Bir gün deneyin sevdiginiz insanin gözlerine bakarak seni seviyorum ama cok seviyorum
sonra elini tutun bakin heyacan duyacaktir. Sizde sahit olcaksiniz sevginin o inanilmaz gücüne

Her Insan Sevgiye Muhtactir..

Insan o kadar sevgiye muhtactir ki sevgi olmassa kurur gider. Umudu kalmaz hayalleri kalmaz mutluda olmaz olamaz. Allah sevgiyi insanin kalbine naksetmistir ama sevgiyi aciga cikaracak yürek lazim ask lazim. Iste o ask bizi yasama baglayan en önemli degerdir

Hadi artık cok gec kalmadan sevdiklerimize sevgimizi haykiralim. Yapacaklarimizi sonra deyip yapmassak o sonralari yasayama biliriz.

Acaba hangimizin garantisi var 2 sene sonrası icin?.

Oysa o kadar sebebimiz var ki sevmek sevilmek icin

Hani hep derler ya

Ben sevgimi belli edemem uzaktan severim. Neden uzaktan seviyorsun dizinin dibinde ki birini. Uzak olmak sevgiye yakismaz

Nice cocuklar var babalarinin sevgisini görmeyip hep uzakta kalan sevgi garibanlari

Acaba anlatabilecek misin ona sen mezara girdiginde o sevgini sakladigin cocuguna, babam beni severdi ama uzaktan mi diyecek acaba. Hadi girmeden topraga seviyorum diyelim sevdiklerimize daha gec olmadan.

Tüm Sevdiklerim Sizleri Seviyorum
Beni Sevmeyenleride inadina Seviyorum Allah Icin Seviyorum..
Sevgi Günestir!
O Günesten Isinmadan Mutlulugu Yakalamk Imkansiz Mutlu Olmadan Dünya Da Kalmak Aci Hadi Sevelim Sevilelim Sevdiklerimize Sevdigimizi Hayrikalim
Seni Seviyorum

evra
12.01.2009, 22:50
Bu devırde senı sevıyorum demek bakkaldan sakız ıstemek kadar basıtlestırıldı malesef..elıne emegıne saglık arkadasım (:

ONUR
12.01.2009, 22:59
Bu devırde senı sevıyorum demek bakkaldan sakız ıstemek kadar basıtlestırıldı malesef..elıne emegıne saglık arkadasım (:

(: insanlarin düsünceleri farklidir ondandir arkadasim ne yapalim, sevmeyi bosvereceksin saygili iyi niyetli biri olsun yeter (:

evra
12.01.2009, 23:05
Haklısın arkadasım(: