PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeterki Aşka Leke Sürme Sen....

MyLove
07.01.2009, 08:55
Benim en büyük acılarım beni en çok sevenlerden kalma, aşktan kaçıp yalnızlığıma sığınmam bundan.Güçsüzlüğümün, yorgunluğumun farkındasın sende.Gülücüklerle bezeli yüzümdeki ağlamaklı bakan gözlerim en büyük şahidi acılarımın.Bu yüzdendir ki gözlerim kalbimin en azılı düşmanı.

Seven yürek,ağlayan gözler,ağlamalara sebep hep bir başkası.

Gidenlerin adı vefasız, gönlümde varlığını sürdürenlerin adı kahraman olarak kaldı bende. Gidenlere gitme demedim hiçbir zaman, dilim varmadı söylemeye. Gururum sevmelerimden hep ağır oldu anlayacağın. Yüreğime, hayatıma misafir gibi gelmekse birinin niyeti uğramasın hiç boşuna, yalancı sevdalarda meze edilecek ömrüm yok benim. Tükettiğim kadarı yeter bana.

Şimdilerde sen varsın, sevmek sevilmek istiyorum diyorsun senden kaçışlarıma rağmen. Yaşadığım onca zorluk zaman içinde beni de zor biri yaptı, aşkı benle yaşamak istiyorsan bana ayak uydurabilmelisin. Sözlerim zaman olur acıtır, gözlerimin git dediği yerde kalacak kadar güçlü olmalısın bu yaralı yüreği tekrar aşkın varlığına inandırmak istiyorsan.,

Alınma gücenme aşkta kural olur mu diye şaşırma, eğer aşk seni yaralamışsa, zamansız acıları boynuna yükleyen hain bir sevgilinin acısını yaşadıysan anlayacaksındır beni. Kuralsız bir aşk yolunu kaybetmiş yolcu misalidir ve yeni acılara gebe kalmaya mecburdur.

Dayanırım, sabrederim ve bir gün beni sevebilme olasılığınla yaşamaya razıyım deme gücünü kendinde buluyorsan, ruhunu ruhuma misafir eyle.Ve şunları sakın unutma:

Kalbimin yaralarını saracağına söz verirsen

Gözlerimi meskenin bilip bir ömür kalacaksan

Seyirlik değil ömürlük olacaksan

Serden geçerim yardan geçemem diyebileceksen

Sana söz veriyorum;

Canımın içi de

Gözlerimin feri de

Yüreğimin sahibi de sen olursun..

Benim aşklarım olmadı dersem

Bil ki bunun adı yalan

Zaten aşk vurgunlarından kalandır ruhumdaki talan

İnanabilirsem sana eğer bir gün ben