PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : EKlenen Albumler!!!

Orhan_68
05.01.2009, 17:44
Merhaba arkadaslar benim bir sorum olacakti

Sitede cogu eklenen albumler rapidshare ile yuklenmis, bunu baska bir upload sitesiyle yukliyemezmisiniz

ornegin:
Kayitli ve aktif üyelerimize özel! (Kayitli ve aktif üyelerimize özel!)

Bu sitelerde bir diger albumu indirmek icin beklemek zorunda kalmiyacagiz eger bu sekilde olursa herkez icin daha kolay olur diye dusunuyorum

Tabi karar sizin ben sadece bir oneride bulundum

Herkesin Gorusune tesekkur ederim

Saygilarimla Orhan

A.Asmin
05.01.2009, 18:06
Merhaba Orhan_68 (Kayitli ve aktif üyelerimize özel!),
Direkt indir bolumlerimizde bildiginiz gibi kendi serverimiz olan uptal.com direkt linklerini veriyoruz. Yanisira rapid ve uploaded linkleri veriliyor.
Uyelerimizin sunduklari ise herkes kendisine rahat ve uygun olan serveri seciyor ki sanirim uploadcilar icin en uygun yine rapiddir.
Ancak uyelerimizden, bir konu rapid olarak sunulmussa ikinci ayni konuyu sunarlarken alternatif serverleri secmelerini istiyoruz.
Hoscakaliniz.

Orhan_68
05.01.2009, 18:47
Evet cogunun direk indirme linki var bu guzel birsey hic olmazsa diger download icin beklemek zorunda kalmiyoruz, uyelerin cogu ekledikleri albumler rapid ile yuklenmis ama ayrica bir alternatif link verilmemis, egerki alternatif link verilirse bu herkes icin daha uygun olur.

Tabi hic kimseyi zorlayamayiz ama diger uyeleride dusunmeleri lagzim diye dusunuyorum

Bilmiyom boyle bir konu acildimi acilmadimi, ama eger Yonetici arkadaslardan biri bir konu acarsa:

Upload eden uyelerin dikkatine misal: rapide yukleme yapan uyeler ayrica bir alternatif link daha eklemesi rica ediliyor diye.

Ornegin boyle bir konu acilirsa paylasim yapmak isteyen uye once konuyu okur ve o sekilde paylasimini yapar,

Tabi bu benim fikrim ve benim gorus acim,

Ayrica cevabin ve gorusun icin tesekkur ederim

Saygilarimla Orhan