PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : arkadaşlar yardım ''hp dizüstü''

temiz.ruh
04.01.2009, 00:38
arkadaşlar bugun yeni hp markalı bir dizüstü aldım adamlar bana hiçbir işlemin kurulu olmadığını bu kendimiz yapacağımı soyledi vs..gecelim kartondan cıkarıp actığımda kullanım talimatlarında nasıl driverleri yukleyip format atıp kullanabilir duruma getireceğime dair kullanım talimatları vardı neyse talimatlar şunlardı....

1.pc acıp esc sonra f10 dan bıos ayarlarına girip cd-room enable diğer secenekler ve ayarlar disable secip kaydet ve cık yazıyordu
2.pc yeniden acılıp kapanacak bu arada format cd sini takını ve bekelyiniz onyukleme için bir tuşa basınız enter haric ...ama burası cıkmıyordu...
bıos ayarlarını cd-room yaptım cdyi takıyorum siyah ekran geliyor ingilizce birşeyler cıkıyor
0
1
2
.
.
9 kadar devam eden numaralar ve ingilizce işte insatal keyboard vb. yazılar neyse bıostan ise sıfırı tıklayın diyor sıfırı tıkladığımda birkac yazı hızlıca geciyor ve en son duruyor.. ve hiç birşy olmuyor
ve altaki gibi oluyor ordan ne yaptım ne ettim hiç birşey olmadı 10 kere belki yeniden başlat cd cıkar tak yaptım hani belki cd den on yukleme der diye ama hiç bir şey olamadı hep aynı şey acil yardımlarınız bekliyorum lutfen acil...haledeyim bunu kafayı yiyecem nerdeyse herşeyi harfi harfine yapmama rağmen cd den onyukleme demiyor...acaba butun dizüstüler mi böyle yoksa bu hp lermi oyle yapıyor anlamadım...

alta cıkan en son yazı
c:/.

seherinde
04.01.2009, 01:50
bende satin aldigniz yere geri goturup bilgi edinin ya da onlar size direkt yardimci olsun.

temiz.ruh
06.01.2009, 17:33
teşekurler gerek kalmadı zorda olsa hallettim yardım için teşekurler...