Orijinalini görmek için tıklayınız : sizce AK parti hükümeti başarılımı
seyyah_63
25.12.2008, 15:04
ak parti hükümetine genel olarak bakış açınız ne?
bayerezber
25.12.2008, 15:19
Türk siyasi tarihinin, Türkiye tarihinin hatta Osmanlı tarihinin bile en başarısız siyasetini, liderliğini yürütmüş bir parti. Enver Paşa' nın İttihat ve Terakki Partisi bile bundan daha başarılıydı diyebiliriz.
Rock my Soul
26.12.2008, 00:46
Hayir diyorum. Milletimize faydali görünüp tersine Yol acan bir Parti gibi i$ildaniyor bana.
ak mı-kara mı, gündemden düşünce belli olacak.
şu an hala etkiliyken, yargı dahil herşey onlardan yana.
imparatorluk geri getirilmeye çalışılıyor.
kuvvetler ayrılığı ilkesini kaldırdılar gibi..
Ak parti hükümeti baslangiçta iyi isler yapmak gayretiyle baslamis fakat zaman içerisinde
gizli ve açik dis güçlerin ve ekonomik zorluklarin bagladigi ve verimli hiç bir uygulama
yapamayacak duruma gelmistir.Ancak bugüne kadar en iyi hükümet oldugunu düsünüyorum.
Sunuda unutmayalim gelen gideni aratir.
fatih_58
27.12.2008, 14:59
bana göre değil
Bence değil. Eğer bu ülkede yolsuzluklar, yoksulluk, işsizlik, kadın sorunu, ulusların ezilmesi, işkence, eğitim sorunu, sağlık sorunu vb. vb. devam ediyor ise başarılı değildir. Bu sorunların hepside devam ettiğine göre BAŞARISIZ demektir... Ayrıca AK değilde KARA PARTİ desek daha doğru olur galiba....
Bence basarili bi parti Vatandasi el üstünde tutuyor örnegin TRT6 Fazla söze gerek yok görünen köy klavuz istemez. Paramiz deger kazandi, Türkiyenin sadece batisina degil dogusunada yatirimlar yapiyor.
Ak partili degilim.
vedatyılmaz
28.12.2008, 18:43
simdi belli olmaz o ama bence 3-5 yıla kadar otaya çıkar ne oldukları ama ekonomi olarak şu anda çok kötü olduğumuz ortada
ferik_58300
28.12.2008, 19:47
bu üLqede yereL we geneL yönetmLer haLq için yapıLmaLıdr haLqı sömürmeq için diiL
qatiL abd işbirLiqçi aqp
Kimi_Raikkönen
29.12.2008, 18:32
kesinlikle basarısız.Dajha beter olamaz ulkemizin hali satılmadık bir karıs topragımız kalmadı adamlar akarsuları bile satıyolar daha ne diyebilirimki...Akp anca belediyecelik yapar ama hukumet asla....
ahmetim85
29.12.2008, 18:47
bence çok başarılı bir parti sonuna kadarda buna inanırım
anemonny
29.12.2008, 19:02
tayyipi tahtından indirme vakti yaklaşıyor :):):)
akp şaşırma sabrımızı taşırma :D:D
DeLi_mayıN
30.12.2008, 10:16
abi herifler parayı amerikaya yedirdiler şimdide türkiye milletine saldırıyolar yazık günah ya :(
yattara_34_34
30.12.2008, 13:44
bence akp başarılı:dçünki yine seçimleri tek parti olarak kazanacak kömür yardımı para yardımıyla onu seçen halk bunları gözardı ederse asıl onlar suçlu olur kömüre kendilerini satarak ....
arkladaslar bir bakalim akp neler yapti
ekonomi= iş yerim vardi bunlar sayesinde battı
işsizlik=kahveler dolup taşıyor
insan haklari=polisin kacanı durddurun komutu yerine kacanı vurun komutu olarak değişti
gecen newrozda vanda kolu kameralar önünde kırılan çocuğu unutmayın
enson alişanın yegeninin dövülmesi insan haklari ayaklar altinda
trt6= insanlari kandırıp oylarını alma planı olmadığını kim diyebilir kömür soba yeşil kart derken iş trt6'ya kadar uzayıp gitti işte
onların değişiyle güneydoğu sorunu=ölen yada şehid olan yüzlerce asker boş dağlara atılan milyarlarca dolar değerindeki bombalar yerinde yurdundan edilen sivil halk terörist damgası yiyen milyonlarca kürt
eğer bütün bunlar basarıysa akp'yi kalkıp ayakta alkışlayalım yok değilse kalkıp ıslıklayıp protesto edelim ben protesto edenlerdenim
valla bildigim tek şey, ampülle kararan tek ülke oluşumuz....
SESSIZ FIRTINA
31.12.2008, 09:56
Öncelikle ben sunu söylemek istiyorum, baslangicta güzel bir yol aldi ama daha sonra ne olduysa oldugu yerde saymaya basladi. Tabi yolunu her zaman kesmek istiyenlerde olmadi degil, ben bir avrupa subesinden bir katilimci olarak gördüklerim bunlar, biz yurt disinda yasayanlar icin bence en önemli olan türkiyemize faydali olan parti her zaman lider olsun ve yönetimi ele alsin diyorum.
gamzelimm
31.12.2008, 16:24
gerilimcilere ragmen basarilii olduguna inaniyorum...simdiye kadar ki yönetimiyle daha iyisi oldu diyen varsa buyursun :)
*Lavinia*
01.01.2009, 23:45
bence türkiyenin basina gelmis en büyük felakettir bu hükümet..
gakgosum23sun
02.01.2009, 01:56
yazılara bakıyorum 3-4 kişi dışında başarılı diyen yok ama anket sonucu bu sayının çok katı sayısında kişi sayısı gösteriyor,sokakta veya toplumda da laf açılsa herkes diyor ben vermedim ya kim verdi?? aynı durum burda da var..
elbette iyilikleri olmuştur ama genele bakmak lazım..
muratcan25
03.01.2009, 09:55
bence hayır ve iyiside yok gözüküyor
Türkiyenin bütün altın yumurtlayan tavuklarını (telekom, limanlar, araç muayene istasyonları, istanbul daki değerli arazileri vs vs) sattı bugüne kadar onlarla idare etti şimdi de at, avrat, silah üçlemesinden silahı yani makine kimya enstitüsünü satacak değerli dostlar ama yine yetmedi ımf ten yalvara yakara 18 milyar dolar borç aldı alacak yani tekrar koalisyon hükümetleri zamanına geliyoruz tabiki eldekileri de kaybettikten sonra acıyorum oy verip bunları başa getirene benim vicdanım son derece rahat bilmem siz ne düşünüyorsunuz.....
serdar0212
04.01.2009, 12:58
tabikide başarısız napmışlar:heryeri sattılar tekel sümerbank hastaneler özelleştirildi ptt...türkiye olarak olanlarda gitti...bi genç olarak sonumuz nolcak endişeliyim...geri kafalı olmayalım ayrım yapmayalım....
Beheycan27
05.01.2009, 03:56
Hicde basarili deilll
antifem_k
05.01.2009, 15:42
bir ülke ancak bu kadar iyi satılabilir, bir halk ancak bu kadar iyi onursuzlaştırılabilir, bir hükümet emperyalizme ancak bu kadar işbirlikçilik edebilirdi... bu anlamda başarılı.
bir diğer başarısıda bunlara rağmen oy alabilmesi, artırabilmesidir.
siz getirdiniz, siz götüreceksiniz.
seyyah_63
07.01.2009, 20:28
gösterdiğiniz ilgi için teşekkürler
abudeniz
07.01.2009, 20:49
kesinlikle basarisiz basarili oldugu nokta muhalefeti susturma susturamazsada gozaltina alma bize dusen gorev onlari secim sandigina gommek
mustafa ozkan
08.01.2009, 12:26
bence TÜRKİYE akp'yi seçerek geleceğini karanlığa soktu. ampül ters yandı
sezai277
08.01.2009, 16:35
ak partinin ne yaptığı ortada...
son zamanlar da ki yaptıklarından hiç bir umut görmüyorum
oy icin herseyi yapabilcek bi parti yalanla sömürtme derdinde hirsizlik kazik yalan dolan dolu bi parti..
falcon84
12.01.2009, 10:48
ne demezsiniz çok başarılı cumhuriyetin temel ilke ve inkılaplarına yıkmaya çalışmaktan üstüne yok...
koçero_antiağa
12.01.2009, 10:55
paradan 6 sıfır atıldı diye insanlarımız paramız değer kazandı zannediyor,,,bu sadece görüntü,,onlarda biliyor halk hemen paramız değer kazandı zannedicek.
türkiye türkiye olalı böyle özelleştirme görmedi....ne var ne yok hepsi özelleştirildi hemde yabancılara.
obama gibi geldi bush gibi oldu diyeni alnından öpmek gerekiyor.çok güzel söylemiş.
halk yararına hiçbirşey yapmamış tam aksine halkı dolandıran ve bölen bir hükümet olmuştur.
yolsuzluklarla savaşması beklenemez çünkü kendileri bir numaralı dolandırıcı ve hortumcu hükümettir.
bütün yakınları zengin olmuştur....hepsi mevki sahibi olmuştur.
dokunulmazlıkların kalkmasına kesinlikle karşı çıkarlar,,,neden acaba . dokunulmaktan hoşlanmıyorlarmı.
başarılı diyen 58 kişi varmış ,,, hamdolsun :))))))))))
deliyürek 50
15.01.2009, 15:37
Ak partı türk ve müslüman partısı!!!!!!!!
Ekonemı europa amerıkada da kötü kardesım bızım burda da kötü
Hem başarılı hem başarısız diyelim.Özelleştirmeler konusunda çok büyük hatalar yapıldı.
bektas-star
18.01.2009, 09:27
Kesinlikle başarısız yönetimindeki her bir kişi midemi bulandırıyor.. :S
NaChT EnGeL
18.01.2009, 09:45
bence basarısız .......
selcuk tufan
18.01.2009, 14:15
bana gore basarılı chp hukumetı bastayken olanları goruyoruz butun askerleri adamları teror orgutu kurmus suan chp veya baska partı basta olsaydı ulkeyı bolmuslerdi bıle
Ak partı türk ve müslüman partısı!!!!!!!!
Ekonemı europa amerıkada da kötü kardesım bızım burda da kötü
türk ve müslüman partisimi
filistindeki müslümanlara niye yardım etmedi etmek istemedi
senin o türk dediklerini tek tek cezaevine atıyor ne iş ?
Herşey ortada iken halen başarılı olduğunu söyleyenler warsa ben artık birşey demiyorum ya...:S
bayerezber
20.01.2009, 00:58
Sevgili burcin,
Anket hakkındaki düşüncelerinizi açıklayacaksınız buyrun ancak; alıntı yaparak tartışma yaratacaksanız bunu hoş karşılamayız. Lütfen dikkatli olalım ve alıntı yapmadan, sadece konu hakkında fikir beyan edelim.
elbette doğruları var yanlışları var ancak daha iyisini yapabilecek bi partide yok şuan:(
seri_ama
20.01.2009, 20:22
ak partimi basarili....türk milletinin hatta dünyanin en kötü hükümeti osmanli dönemi bile daha aydinlikti
ben akp olmadıgım halde ilk geldiginde yapacaklarrı şeylerde çok ümütlüydüm ama gel görkü bir insanın ümüdü böyle kırılamaz ilk başlarda imfe denen iletde kurtulacagımızı söylemişti şuanda ise göz önünde imfe ye yalakalık yapılarak para alınmaya çalışıyor çok daha örnekler var ama bir tanesi yeterli kanaat geirilir umarım bu ülkeye yazık hiç hak etmiyecegi kişileri başbakan diye biliyormuş ...
seherinde
21.01.2009, 16:37
Bence basarili bi parti Vatandasi el üstünde tutuyor örnegin TRT6 Fazla söze gerek yok görünen köy klavuz istemez. Paramiz deger kazandi, Türkiyenin sadece batisina degil dogusunada yatirimlar yapiyor.
Ak partili degilim.
Eger Paramiz deger kazandiysa, bu AK Parti'nin yaptigi birsey degildir: Ak Parti'den once gelen hukumetin kurdugu temellere devam ettiler sadece..
akp tabiki de hayır başarısız.. başlı başına yalnış. olmaması gereken bi parti. kapatılması gündemiyle büyük ilgi toplandığını ve kürd halkının asla bu küçük basit oyunlarına geleceğinide inanmıyorum.. bizim topraklarımızı terk etsin akp milleti. dtp eş başkanı ahmet türk ün söylediği gibi ergenekom davasındakilerinin arkasına değil üstüne üstüne gitmeleri lazım.. öleceğimi bilsem ve tek kurtuluşum oyumu akp vermemse halsiyetsiz gurursuz yaşayacağıma özgürce başım dik ölmeye tecih ederim:)
bayerezber
22.01.2009, 14:08
Sevgili hejja (Kayitli ve aktif üyelerimize özel!),
Yeni bir üyemiz olduğunuzu görerek ve kuralları okumadığınızı farz ederek, en kısa sürede avatarınızı değiştirmenizi rica ediyorum. Avatar kurallarını çiğnemektesiniz.
Kayitli ve aktif üyelerimize özel!
Saygılarımla
seyda021
25.01.2009, 21:56
ilk zamanlar çok başarılıydı ama çalışma azimleri yavaşladı herhalde
kesinlikle başarılı değil
Şu son olaydan sonra ve bugünkü açılış ve önümüzdeki daha bir sürü açılış haberinden sonra artık AKP Hükümetine başarısız demek biraz sıkılmayı gerektirir.Bu körü körüne bir
taraf tutmak,inatçılıktan ve kıskançlıktan başka bir şey değildir çünkü..
Evet bence kesinlikle çok başarılı.
Eksikleri olbilir ama. Türkiyenin en başarılı işlerini yapmaya geyret ediyolar ve başarıyolarda. Bence başarıllılar...
bayezit74
09.02.2009, 11:05
bence kendi yandaşlarının paralarına para kazandırmakta ve elınde bulundurdukları konumlarını rant elde etmekte çok başarılılar,örneğin devlet yolundakı yol ıhalelerının hepsı kendı partılerıne uye bulunan mutahıtler almıştır bunun gıbı sayısız örnekler verılebılır....
- Doğu ve Güneydoğu'da sürdürülen operasyonlar,bombalar vs vs vs
- Emperyalistlerle her türlü anlaşmaların sürdürülüp yenilerinin imzalanması
- Hükümet belediyelerinin ve yakın çevrelerin yolsuzlukları.( Yahu ihale almak için karı koca hacca gidip,kapanıp müminleşen yapmacıklar türedi)
-Her türlü mevkiye ,en alt kademesine kadar tarikat ve cemaat çevrelerinin getirilmesi
-Bilimsel düşünen yeni nesil yerine takva sahibi gençlikte ısrar edilmesi,eğitim kurumlarının bu şekilde dönüştürülüyor olması
-Bizi teğet geçmeyen krizde daha da yoksullaşan halk kesimleri
- Sağlık,eğitim gibi sosyal hakların her zamankinden daha fazla paralı hale getirilerek SGGSS denilen hak gasplarının hayata geçirilmesi
- Halkımızın gözünün içine baka bka her zamnkinden daha fütursuzca yalan söylenmesi,muhalif olan her kesime karşı topyekûn saldırı
-Hakkını arayan yoksul insanlara gösterilen tahammülsüzlük,hakaret aşağılama ("Ananı da al,git!")
Tüm bunlar bu hükümetin halkımızın değil ,başkalarının hükümeti olduğunu gösteriyor bence.
Bence basarli , ama sadece Türkiyenin topraklarini peskes cakmekte ve yandaslarini zenginlestirme konusunda . Diger tüm konularda sinifta kalmislardir. Sygilarimla...
türkiye tarihinin kenan evreni hatırladığı gibi hatırlanacaklar!!!!
cagdas_193
15.02.2009, 10:53
çok başarılı kadrolaşmada ülkaeyi soyup soğana çevirmekte maşallah üstlerine yok..hamdolsun teğet geçti..one minute..sayın başbakan işsizlikten haberi yok..başka bir yerde mi yaşıyor? bugün millet ptt leri soymaya başladı ...nerde yaşıyon sayın başbakan...ayrıca tunceliye yardım seçime son bir ay kala mı yapılıyor...demezlermi neden daha önce yapmadın diye ...o zman sana 1 dakka sayın başbakan...
bence turkiyeye hangi parti gelirse gelsin basarili olamaz ? cunku dunyada encok karanlik gucleri olan yer.mafyasi var cetelesme var askeri saltanati var cakari icin babasini satan var kisacasi turkiyede mafyalasma olayi var yani sizin anliyacaginiz arkadaslar turkiyede hicbir hukumet basarili olamaz ? saygilarimla.
Tigerman
02.03.2009, 20:31
Bence başarısız. Tarihin en kötü iktidarı
Botan-47
05.03.2009, 20:12
elbette hayir
zeydkaan
10.03.2009, 13:29
simdiki dönemin basarisi diger secimlerde belli olacak. fakat önceki dönem basarili oldugu bariz ortada. ben disardan gözetleyen biriyim. fakat bazi medya harici degerlendirmeler olumlu. Türkiye dekilerinin nabzini yokladigimdada cogunlukla olumlu. Yillarca süren sömürüyü nasil olurda bir kac yilda olmamis gibi yapabilirlerki. Bazilarinin vatan düsmaligini öyle cabuk temizleyemezler. Tarihe iyi bakinca türkiyenin önünü düsmanca kapayanlar emin olunki burda almanyada islenen nazi katliyamlarin büyük makbuzu onlarada kesilecek. Oysa vatan severce hersey yapilmis olunsa disarda yasan türkler az olurdu. kendi vataninda yasarlardi. Bez belli biz vatan hayinlerinin sonucu buralardayiz. Bu vatan hayinleri ne AKP ne SP ne BBP nede MHP
Yüzsüz ve hırsız. Adi bir hükumet. Gelmiş geçmiş hükumetler arasında cebini en hızlı dolduran pişkin ve aşırıcıların yuvası. Başarıları vardır elbette. E olmasın mı? Olacak tabi işleri ne? Gemiler, yolsuzluklar, birden avrupa nın en zengin ilk on başbakanı arasına girmek kolay değil yerken götürüken pişkin pişkin yiyip " yiğit muhtaç olmuş kuru soğana" derken başarıları da olacak tabi. Ancak kötülük ve yolsuzluklarının yanında sönük kalıyor başarı.
cansubkr
12.03.2009, 22:15
Turkiye tarihinin en basarisiz iktidari.
bizimamca
12.03.2009, 23:57
bana göre türkiye satilar
böyle bir yönetim tarzı dünyanın hiçbir yerinde yoktur herhalde
numero10
13.03.2009, 00:44
ben avrupada yasiyorum, ve türkiyedeki bazi insanlari anlamakta güclük cekiyorum..
türkiyenin aldigi yol cok güzel..
bazi kisiler dramatize etmeyi cok seviyor türkiyede..
sanki avrupada hic kriz mriz yok, sadece türkiyede..
bence elinizi vicdaniniza koyun..
tabiki akpartinin de hatalari var, ama ne chp ne de mhp (dtp gibilerini saymaya gerek yok) böyle seyler ya-pa-maz..
özgürçocuk
13.03.2009, 01:13
başarılı diyen arkadaşalara sormak istiyorum iktidara geldiğinde 120 milyar dolar olan borç bu gün 500 mılyona dayanmış durumda ve bunun en azından faizini karşılayan kamu kuruluşlarınıda satgtı birkaç sene sonra iktidar değişti yada abd ile ters düştükleri noktada nasıl bir duruma düşeceğimizi tahmın edebiliyorlarmı acaba? lütfen az bişe kafalarını yorup 120 mılyar doların getirdiği krizi hatırlayıp 500 milyarın nelere yol açacağini tahmın etmeye çalışsınlar.r tarihinde hiç bir dönem dışarıya bu kadar bağlanmamıştır.
muratkisaer
13.03.2009, 12:50
bana göre evet
dedemkorkut69
13.03.2009, 13:50
Neye göre başarı. ...
Bir önceki hükümete göre ise tartışmasız büyük başarı vardır.
kendi istatistiklerine bakarsak öyle
ama o istatistikler kime göre neye göre
halimiz ortada tabi kide başarısız
gümülcine
14.03.2009, 13:32
kesinlikle hayır
altas007
15.03.2009, 01:02
evet bence başarılı,en azından diğerlerinden daha iyi olduğu garanti
onurbugra
15.03.2009, 01:22
millet açlıktan ölüyo nasıl başarılı denilebilir ki
cellomim
15.03.2009, 07:39
Türkiye Cumhuriyetinin yüz karası,baş belası...
sağolsun insanlarımızda açık görüşlü olduğu için başımızdan atamıyoruz..pirinçle makarnaya gidiyo koca ülke.ne başarısı gencecik yaşta boş geziyoruz.ülkenin genç nüfusu telef olup gidiyo.başka ülkeye giden gitmek isteyen arkdşların sayısı arttı.okumuş kimyacı mühendislerden bahsediyorum.halk bi görse artık,bi uyansa şu grksiz din sevdasından.biz dinimizi ztn seviyoruz yaşıyoruz..türbanlı de namaz kılıyo die kömür dağıtıyo die oymu verilir.?din için başımıza çobana grk yok,iş versin kömürü makarnayıda kendimiz alırız.!!
okckilinc
15.03.2009, 09:11
Hayir diyorum. Milletimize faydali görünüp tersine Yol acan bir Parti gibi i$ildaniyor bana.
bindik bir alamete gedeyoz gıyamete durumu kısaca...
zoprotec
18.03.2009, 03:30
Arkadaslar ''Görünen köy klavuz istemez'' hersey ortada yani hala da bu partiyi bu hükümeti başarılı bulanlara şaşıyorum çünkü şaşmamak elde değil.
bence basarılı hiç bir hukumetin cesaret edemeyi şeyleri yapoıyor.yolsuzlukla korkmadan savasıyor.eski hukumetlerin pisliğini temiledikten sonra inanıyorumki daha basarılı olacak ve turkiye dunyada bir numaralı ülke haline gelecek.
ferit198124
19.03.2009, 09:53
bunlar rezalet bır partı :)
muratkisi
20.03.2009, 12:46
eski uollara bakıyorumda calışmıyor diyemem
ibrahimdogan
20.03.2009, 22:07
yerine gore basarılı
Insanların ne durumda olduğu ne kadar başarılı (?) olduğunu gösteriyor
kullaniciadi1987
21.03.2009, 21:13
fena değil
F.K.Demir
21.03.2009, 21:26
Sadece yol yapmak, bayındırlık hizmeti vermek hükümetin iyi çalıştığının göstergesi olamaz. Türkiye'nin kronik sorunlarına sağlıklı çözümler üretememesi, işsizliğin artması zaten hükümetin çalıştığının (!) bir göstergesi.
ladasamara
23.03.2009, 12:05
Berbat abicim
Bilemessinki
23.03.2009, 12:53
hayir diyorum ... en iyisi ordu gecsin..
loykecal
24.03.2009, 15:48
akp alternatifi varmıki oy verecek
habire bidediği bir dedğini tutmayan baykal mı gelsin.......
seherinde
27.03.2009, 01:32
AKP'nin sonu bence ANAP gibi olacak, ve evet AKP Basarisiz bir hukumet.
sevdalper
27.03.2009, 09:59
din istismarligi ,somurmek,milleti kaziklamak hersey burda ama halk nezaman akillanacak uyanacak..
ultraslan20
01.04.2009, 16:33
kesinlikle hayır
eğerki akp başarısız olsa idi bugün hala tek başına iktidar olmazdı ama bunu göremeyecek kadar körseniz diyecek birşey yok.bu güne kadar kim %50 lerde oy oldı ki başarısız görüyorsunuz,başarısız görenler bu ülkenin insanlarınıda başarısız görüyor demektir.
şu andaki gecici refahı dünyanın en yüksek faizini yabancılara vermeleri nedeni ile sıcak para gelmesi.birde bir zamanlar türk olan firmaların yabancılara yok pahasına satılmasıyla elde edilen nakitten gelmekte.bunlar bitince göreceğiz.akp ve onu alkışlıyanları.
eğerki akp başarısız olsa idi bugün hala tek başına iktidar olmazdı ama bunu göremeyecek kadar körseniz diyecek birşey yok.bu güne kadar kim %50 lerde oy oldı ki başarısız görüyorsunuz,başarısız görenler bu ülkenin insanlarınıda başarısız görüyor demektir.
%46 Anap aldı ama şimdi anap %1 %2 'lerde oy alıyor. Göreceğiz Akp hükümetini.
Yediği nanelerin hesaplarını soracağız :)
ben_sana_mecburum
15.04.2009, 23:01
gemicikler almak, çocuklarına şirketcikler kurmak gibi konularda son derece başarılılar...
vartolusedat
22.04.2009, 16:45
bence başarısız
seyyah_63
03.06.2009, 21:47
ilginiz için teşekkürler arkadaşlar...
fatih006
11.06.2009, 22:18
en isbirlikci gerici satılmıs sıralamasında başa oynar
nejatxak
26.06.2009, 04:23
hayır ak partiyi başarılı bulmuyorum zaten onlarda başarılı olabilmek için bir çaba sarfetmiyorlar
alone_younglady
27.06.2009, 12:04
kesinlikle başarılı :) en azından önceden gelenlerden kat katt daha iyi diye düşünüyorum.. daha iyisini Adnan Menderes ve Turgut Özal dan sonra en iyisi Recep Tayyip Erdoğandır bence..
vB v3.8.1, ©2000-2009, Jelsoft Ent. Ltd.