PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Engelli sitelerden indirme yapmak

karesibeyi
25.12.2008, 09:26
Ben bir Üniversitede çalışmaktayım,ihtiyacım olan bazı proğramlar ve dovnload edeceğim diğer konular iş yerinin engellemesi sonucu gerçekleşemiyor.Bu engellemeleri ortadan kaldıracak proğram ararken ULTRASURF adlı proğramı buldum bunu yükledikten sonra engelli olan siteler açılıyor ama indirmeyi başlattıktan sonra mesela bir albüm indirmeye başlatıyor ama sadece tek parça indirdikten sonra tamamlamadan indirmeyi sonlandırıyor.Şimdi ben bu proğramın tam çalışması için ne yapmalıyım eksik olan nedir?veya daha başka proğram bilen varsa bu konuda yardımlarını rica ediyorum teşekkürler

Kalbimdeki_Sen
19.01.2009, 15:05
Arkadaşım Merhaba ultrasurf adlı programda indirmek istediklerin yarım kalır ve bahsettiğin gibi dosyayı tamamen indiremezsin..Ayrıca Ultrasruf ve buna benzer programlar proxy üzerinden internete erişim sağlarlar bu nedenle Rapidshare'den bu şekilde dosya indirmen imkansızdır fakat diğer dowland sitelerinden indirme işlemi yapabilirsin ve dosya indirme işlemlerin asla yarım kalmaz...Aşağıdaki linkte farklı programlar var bu yolla dilediğin siteye girip istediğin dosyayı dowland edebilirsin..Ama dediğim gibi Rapidshareden kesinlikle dosya indiremezsin.
Kolay gelsin...

Web Hosting - Dedicated Server (Kayitli ve aktif üyelerimize özel!)

Not: Bazı virüs programları bu dosyaları virüs olarak algılayabilir ama virüs filan yoktur..Gönül rahatlığı içerisinde kullanabilirsin..

emreyorumcu
21.01.2009, 21:54
Arkadasım emin misin virüs olmadından 3 tane virüs programıda engelledi bunu

Kalbimdeki_Sen
22.01.2009, 07:22
Arkadaşım gerekli durumlarda kendimde kullanıyorum bu programı...

%100 eminim..

Arkadasım emin misin virüs olmadından 3 tane virüs programıda engelledi bunu