PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : biraz dikkat !

mahuya
18.12.2008, 20:50
merhaba

oncelikle emegi gecen herkese tesekkur ederim.

sitede bir konuyu örnegin bir bilgisayar programinin kurulumu ve yapmis oldugu işlevi
resimli olarak adim, adim anlatan degerli dostlar, konularini anlatirken ..

ornegin
10 adet resim kullanarak konuyu anlatabilmislerse..
ve
bizler bu siteden faydalananlar da

ilgili konu ile ilgili resimlerden 6 ve 7 nolu resimler sayfada cikmamissa
tam olarak konuyu anlayamiyoruz.

neden? diye sorarsaniz.

cunku resimlerin uzerlerine de isaretler ve talimatlar yazildigindan
onceki bir resim bir sonraki resimle baglantili oldugundan
konuyu tam kavrayamiyoruz.

dolayisyla tam isimize yarayan bir program
buldugumuzda da sevincimiz yarida kaliyor.

bu ve buna benzer konulari acan ve gundeme getiren
degerli dostlarin karsi tarafa nasil faydali olabiliriz mantgi ile
haraket etmelerini konularindaki resimlerin eksiksiz ve konunun icinde
sayfada yuklenmis oldugunu kontrol etmelerini onemle rica ediyorum.

eksik gorseller zaten acemi olan ve birseyler ogrenmeye calisan
gariban kardeslerimizin calisma sevkini de kirmaktadir.

paylasmayi ozgurluk sayan degerli sitemizin degerli yoneticilerinin
bu konuya dikkat etmelerini ve gerekli onlemleri alacaklarini umuyorum.

sevgi ve saygilar sunuyorum.

hep saglikli kalin.

beyaban
18.12.2008, 20:55
Bilgilendirdiğin konu için teşekkürler çol önemli bir mevzu arkadaşlar için ve kendim için bir bilgi anahtarı oldun
eline sağlık arkadaşlar acaba doğrumuyum ?
Katılımcılara şimdiden teşekkürler

typhoon
18.12.2008, 21:33
Sevgili mahuya
Sitemizde açılan Bu konuları gerek bölüm yetkilisi arkadaşlar gerekse diğer yöneticiarkadaşlar inceliyor araştırıyor dilegetirdiğiniz türden sorunları olan konulara bizlerde dikkat ediyoruz. konularda karışık yada eksik anlatımlı konuları derhal siliyoruz yada paylaşımcı üyeden konusuna biraz daha detay eklemesini istiyoruz.
sevgili arkadaşım ne kadar da bu konulara dikkat etsek de siz de takdir edersiniz ki üyelerimizin bu tür konulardaki bilgilerini ve donanımları bir olmadığından kimi arkadaşların bu açıklamalarla sorunsuz işini halledebiliyorken bazı arkadaşlarımız sorunlar yaşayabiliyor, sorun yaşayan arkadaşlarımızda bizlere baş vuryor ve yönetici arkadaşlarda ellerinden geldiğince üye arkadaşlarımıza yardımda bulunuyorlar

A.Asmin
18.12.2008, 22:13
Uyelerimiz bu tur konularla ilgili bildirimde bulunurlarsa, yetkili arkadaslarimizin, gerekiyorsa konuyu acan uyemizi uyarma, gerekiyorsa konuda duzenleme yapma veya konuyu gerek gorulmesi durumunda silme gibi islemleri daha hizli yapmalarina yardimci olunur.

muratcan25
18.12.2008, 22:21
güzel anlatmışsın benim hiç işime lazım olmadı ama böyle konulada bütün resimleri zipleyip upload edip 1 kpnu yapmak veya yeni den upload etmek daha sağlıklı olurdu

Admin
19.12.2008, 05:45
Malesef imageshack, tinyurl türü bedava resim hizmeti veren serverlar cesitli araliklarla serverindeki az alan hit dosyalarini silmektedirler. bu nedenledir ki bir cok konuda resim gösterilmemekte.

Cözüm olarak sunu düsünüyorum, anlatimlari normal olarak sunanlar muratcan'ind edigi gibi resimleri zipleyip konu altinda toplu paylasinlar..yada paylastigi dosya icerisine koysunlar.

Saygilar.

mahuya
19.12.2008, 21:05
Malesef imageshack, tinyurl türü bedava resim hizmeti veren serverlar cesitli araliklarla serverindeki az alan hit dosyalarini silmektedirler. bu nedenledir ki bir cok konuda resim gösterilmemekte.

Cözüm olarak sunu düsünüyorum, anlatimlari normal olarak sunanlar muratcan'ind edigi gibi resimleri zipleyip konu altinda toplu paylasinlar..yada paylastigi dosya icerisine koysunlar.

Saygilar.

merhaba
konu ile ilgili gorusleriniz icin tesekkur ederim.
basarilar dilerim.