PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Uydu Konumlarini ÖĞrenebİleceĞİnİz Bİr Program

QULİNG
08.11.2008, 17:57
Arkadaşlar bunu buldum indirip kurdum biraz profosyonel bir program ama çok zevkli ,İndiren arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa hepimiz birşeyler öğreniriz.Ben kurcalamaya başladım bile.

ALINTI:casus uydular ve manuel kontKayitli ve aktif üyelerimize özel!ü uydular hariç bütün uyduların o anki yada ilerideki bir zamanda nerede olacağını gösteren bir programdır. program ücretsiz ve sadece bilimsel amaçlar için geliştirildiğinden dolayı reklam değildir bu yazdıklarım. 2 mb boyutunda bir dosyayı indirmeniz ve bilgisayarınıza kurmanız yeterlidir. dünya haritası ve radar olarak iki ekranı bulunmaktadır. eğer elinizde bir pusula varsa ve manyetik kuzey sapmasını hesaplayabiliyorsanız uydunun yönünü tam olarak bir kaç saniyede bulabilirsiniz radar ekranına bakarak. programın bir özelliği tle verilerini 30 günde bir güncellediğiniz takdirde hatasıza yakın çalışmasıdır. eğer uydukonumları hakkında çok az bilginiz varsa anteninizin yere göre kaç derece açı ile durması gerektiğinide kısa sürede bulabilirsiniz. google da orbitron diye aratırsanız kolaylıkla bulursunuz.
LİNK:Bir uydu simülasyon programı olan Orbitron programını kullanarak dünya çevresinde dolanan 2000 civarında uydunun o an nerede olduğunu izleyebiliyorsunuz. Gerçekçi sonuçlar elde etmek için programı çalıştırdıktan sonra İnternet'e girip uydu yer bilgilerini senkronize etmeniz gerekiyor. (Orbitron*3.10 download - Yeni Program (Kayitli ve aktif üyelerimize özel!) )

tahkar
04.12.2008, 15:17
emeğine sağlık kardeş güzel programa benziyor

mahuya
11.12.2008, 22:35
mrb.
tesekkurler..

aliyar12
18.12.2008, 18:24
çok güzel teşekkürler..

falcon slx
10.03.2009, 15:53
Paylasımlarınz ıcn tsk ederım paylasımlarınzın devamını dılerım

Otomatik Birlestirme: Paylasımlarınz ıcn tsk ederım paylasımlarınzın devamını dılerım