PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kapak yükleme

rengin
07.11.2008, 00:58
Merhaba Arkadaslar, Siteye yüklemek istedigim albümlere kapak resminide yüklemek istiyorum ama bu ne sekilde oluyor tam olarak bilmiyorum.Bu konuyla ilgilili sitede arama yaptim herhangi bir bilgiye ulasamadim!yardimlarinizi rica ediyorum.Simdiden tesekurler

gantepli27
07.11.2008, 06:23
Browse Tiklayarak istediginiz resimi secip upload yaparsiniz.forum kuralina gore olan resime dikkat edelim upload yapalim bu adreslerden

1. Kayitli ve aktif üyelerimize özel! (Kayitli ve aktif üyelerimize özel!) ,dan yapabilirsiniz bu adresi veriyorumki ornek :

Kayitli ve aktif üyelerimize özel! yani resim upload icin aldiginiz linkin basina ve sonuna .....LINK ...... bu sekil olmasi gerek.
Diger bir resim upload sitesi icinde bu linki inceleyiniz...
Kayitli ve aktif üyelerimize özel!

bu verilen linkde ve ornekler,dede forum icin verilen link karsiniza cikar onu secip kopy yaparak konu actiginiz yere konu altina veya konu actiginiz yere eger resimse verilen linki yapistiriniz...veya,da bu sitelerden verilen linki konu acarken ustde link ekle diye bir yer var orayada eklenebilir link konu sunulabilinir

rengin
07.11.2008, 12:31
Vermis oldugunuz bilgiden dolayi tesekürler. Gantebli kardes

makval
08.11.2008, 20:15
siteye müzikleri nasıl yükleyebilirim arkadaşlar?

oLchY
12.11.2008, 13:05
siteye müzikleri nasıl yükleyebilirim arkadaşlar?

once bronze olman gerekiyomus. gerci banlanmıssın :rolleyes:

elbistano
12.11.2008, 23:02
emulden yuklenebilir aslinda..

ferhat_35
15.11.2008, 17:48
tşkler sagolasınız

semram
02.03.2009, 16:43

cesurrr26
18.03.2009, 17:54
bizde bir an önce bronz olsaydıkta yüklenecek çok albüm var:)

sessizce_gel
06.04.2009, 19:41
Browse Tiklayarak istediginiz resimi secip upload yaparsiniz.forum kuralina gore olan resime dikkat edelim upload yapalim bu adreslerden

1. Kayitli ve aktif üyelerimize özel! (Kayitli ve aktif üyelerimize özel!) ,dan yapabilirsiniz bu adresi veriyorumki ornek :

Kayitli ve aktif üyelerimize özel! yani resim upload icin aldiginiz linkin basina ve sonuna .....LINK ...... bu sekil olmasi gerek.
Diger bir resim upload sitesi icinde bu linki inceleyiniz...

bu verilen linkde ve ornekler,dede forum icin verilen link karsiniza cikar onu secip kopy yaparak konu actiginiz yere konu altina veya konu actiginiz yere eger resimse verilen linki yapistiriniz...veya,da bu sitelerden verilen linki konu acarken ustde link ekle diye bir yer var orayada eklenebilir link konu sunulabilinir

kocaman teşşekür süpersin ya

matmazel_merve
06.04.2009, 19:44
teşekkür çok güzel ya

meraklıacemi
17.04.2009, 21:26
arkadaşlar deneme yaptım olmuşmu

meraklıacemi
18.04.2009, 14:51
[]Kayitli ve aktif üyelerimize özel![/
deneme2

Vatan60
08.05.2009, 14:48
Merhaba Arkadaslar bende sizlerle bazi dosyalari paylasmak istiyorum ama Siteye nasil yükleyecegimi bilmiyorum bu konuda yardimlarinizi bekliyorum.Simdiden Tesekkür ederim :):):)